28/02/2013

Produse noi Korda

Postat in: Echipament pescuit — StefanM @ 11:14

Tags: , , , , ,

Am vazut cateva produse noi ale firmei Korda si am hotarat sa le postez si aici. Toate produsele vor fi disponibile incepand cu luna noutati-korda-2013aprilie 2013 (asa au anuntat pe website-ul lor).

 

1. Degetarul Korda.

Nu de putine ori  am patit ca datorita firului textil abraziv sa ma tai la deget cu toate ca aveam degetar. Primul meu degetar a fost de la Mosharu, apoi in urmatorul sezon am luat unul de la Colmic si unu de la Dan Mitranescu. Nu am reusit sa sa ma obisnuiesc cu niciunul, cel de la Colmic are pielea prea subtire si la o aruncare in forta s-a taiat (si textilul mi-a ciupit si mie degetul), iar cel de la Mitranescu are pielea putin cam groasa si nu simt firul.
degetar-korda
2. Montura IQ D-Rig.

Am in trusa de vreo 3 ani doua role de fluorocarbon Korda IQ, una este IQ Xtra Soft de 20lb si cealalta IQ Intelligent Hooklink de 25 lb. Nu stiu daca am legat 10 monturi in cei 3 ani de cand le am. Singurele monturi in care am folosit Korda IQ sunt cele combi si in special pe Chiroiu 4 (daca se agata carligul, trageam si ceda foracul – firul fluorocarbon). Pentru mine nu prezinta mare interes, dar cred ca sunt intre voi persoane care vor un forfac cu fluorocarbon gata legat.

 

Montura-IQ-D-Rig

 

3. Inaintas conic SUBline.

Sunt multe balti unde inaintasul textil este interzis (ex: Lacul Tancabesti). Am folosit foarte mult inaintas conic in concursurile de pe aceasta balta, cel mai bun din punct de vedere calitate pret era cel de la Baracuda. Sunt curios de pretul pe care il va avea acesta.

 

inaintas-conic-subline

4. Marker elastic.

marker-elastic

5. Fes

fes-korda

6. Montura leadcore

montura-leadcore-helicopter-korda

 

 

 

 

Comments are closed.