13/11/2014

Prind si eu o reducere?

Postat in: Echipament pescuit — StefanM @ 14:29

Tags: ,

Nu cred ca mai are cineva ceva de comentat legat de faptul ca “Black Friday” a devenit un eveniment “traditional” si in Romania. Toata lumea asteapta cu nerabdare luna noiembrie, atat cumparatorii cat si vanzatorii.

 

Pentru noi pescarii oferta este putin mai mica fata de alte domenii dar totusi ma bucur ca nu  este zero. Primul magazin care si-a anuntat participarea la Black Friday este Big Fish.

teaser-black-friday

 

BigFish.ro  comercializeaza atat in magazinul online cat si in magazinul din  Str. Aurel Vlaicu nr.126, Sector 2 Bucuresti articole si accesorii pentru pescuit: Articole de pescuit crap, Articole de pescuit rapitor, Articole de pescuit stationar, oferind  o gama variata de lansete, mulinete, avertizori, corturi, fire de pescuit, produse de camping, carlige de pescuit, accesorii monturi, voblere, plastice moi, carlige jig, momitoare feeder, vergi, nade pescuit, momeli etc.

 

 

M-am abonat deja la newsletter si astept cu nerabdare mailul in care sa imi spuna ca lansetele pe care mi le doresc eu (Free Spirit Tamer X-Wrap 3,6m, 2,5 lb) au discount de cel putin 50%.

 

 

 

Comments are closed.