www.Autodoc24.ro

20/05/2012

Pregatire Concurs Cupa Seniorilor editia a 2-a

Postat in: Pregatiri competitii — StefanM @ 09:30

Tags: , ,

Decizia a fost luata si de maine voi fi pe Tancabesti la Cupa Seniorilor. Am inceput sa ma pregatesc inca e ieri cand am facut 100_2366.jpg cumparaturi si mi-am pregatit trusa.

Deoarece timpul de instalare pe stand este foarte mic (tragerea la sorti va avea loc la ora 11.30 si concursul va incepe la 13.00) mi-a pregatit totul de acasa: am legat acele (eu folosesc Solar Long Shank nr. 6 si nr. 4), am pus inaintas conic monofilament pe tamburi (pe Tancabesti nu este permis inaintasul textil).

Trusa mea fiind aproape completa am avut nevoie de foarte putine lucruri sa o completez: vartejuri pentru prinderea saculetului solubil, momitoare cu tija “Dan Mitranescu” si pop-uri in 2 culori .

Ca nada am cumparat boiliesuri Premium Meat  Carping tari si solubile de 20 si de 24, pelte de peste, record carp mix capsuna, porumb, grau, soia, seminte de pasarele.

Strategia e simpla: voi face 2 paturi de nada, unul de seminte si unul de bile pescuind pe fiecare cu cate 2 lansete; in functie de evolutie am sa tin mai multe lansete pe patul de nada care va da randament mai mare (fiind un clasament bazat si pe cantitate si pe calitate – cei mai mari 7 pesti- tot timpul am sa tin o lanseta pe bile).

Trebuie sa trag tare la acest concurs sa imi pastez titlurile de la editia I: locul 1 la calitate pe toata balta (cei mai mari 5 pesti) si captura.

Fire intinse tuturor concurentilor si cel mai bun sa castige!

Comments are closed.