21/01/2013

Portofel pentru plumbi Nash Lead Pouch review

Postat in: Review echipament pescuit — StefanM @ 11:51

Tags: , ,

Data: 21.01.2013Portofel-pentru-plumbi-Nash-Lead-Pouch (8)
Tip echipament: Bagajerie pescuit crap
Fabricant: Nash Tackle

 

Specificatii Portofel pentru plumbi Nash Lead Pouch

– maner rezistent din neopren
– buzunar interior/exterior pentru accesorii
– doua compartimente interioare cu fermoar

 

Pret: 63.00 Lei
Link producator: Nash Tackle
Link magazin online pescuit din Romania: bigfish.ro

 

Introducere:

Portofelul pentru plumbi Nash Lead Pouch rezolva problema transportului plumbilor. Buzunarul interior trasnparent cu fermoar se poate folosi pentru a pastra fire forfac, inaintasi, leadcore. Cele doua compartimente interioare elimina posibilitatea deteriorarii plumbilor in timpul transportului.

Portofel-pentru-plumbi-Nash-Lead-Pouch (9)

 

Test Carpodrom.ro

Am folosit acest portofel un sezon, perioada in care a fost plin cu plumbi, greutatea fiind aproximativ 10 Kg ( 90 de plumbi de 110g).

Cele doua compartimente m-au ajutat sa imi separ plumbii folositi la monturile “inline” fata de cei pentru monturile “plumb pierdut”. Buzunarul transparent cu fermoar din interior l-am folosit pentru a pastra acesorile pentru marker si leadcore-ul.

 

Concluzie: in toata perioada in care a fost folosit nu s-a deteriorat in nici un fel, fermoarele functionand impecabil. Cele doua buzunare interioare transparente cu feromoar il diferentiaza fata de celelalte portofele pentru plumbi.

Nu pot spune nimic de rau despre el, eu fiind foarte multumit. O singura nelamurire am: nu inteleg motivul pentru care cele fabricate in 2012 nu mai au logo-ul Nash pe ele (pe site-ul bigfish apare cu logo pe site-ul nash apare fara logo)

Galerie foto:

 

 

 

Comments are closed.