13/06/2012

Organizatori CN 2012

Postat in: Campionatul National de Pescuit la Crap,CN2012 — StefanM @ 23:32

Tags: , , , , , ,

Dupa frumoasa figura facuta de D. Cristocea si firma Rig Service cu lacul Corbu 2 ma asteptam ca acest CN sa fie organizat la superlativ.

Eu nu am putut ajunge acolo, dar ma asteptam sa aflu informatii de pe Corbu 2 foarte repede, cu atat mai mult cu cat aflasem ca PVTV va transmite live de pe balta.  M-am inselat amarnic, nici dupa aproape 6 ore nu am aflat echipele fiecarui lot.

Aceeasi problema a fost semnalata si la concursul organizat inainte de CN  –  Cupa Rig Service la Crap editita a 11-a: postarea foarte tarzie a rezultatelor si a fotografiilor.

Ma frapeaza faptul ca dupa investii de sute de mii de euro nu se poate plati o persoana care sa faca exclusiv acest lucru, exact asa cum este Geroge Iorga la concursurile organizate de Vladut Mateianu.

Stimati organizatori suntem  in era internetului si informatia ar trebui sa circule repede (aproape instant) alfel interesul pasionatilor de pescuit va scadea treptat. NU ma intereseaza ca va fi difuzat un film pe PV-TV dupa 3-4 luni dupa ce a avut loc evenimentul.

 

Comments are closed.