www.Autodoc24.ro

09/01/2013

Nash Scope Range

Postat in: Echipament pescuit — StefanM @ 10:53

Tags: , , , ,

Asa cum am mai scris, am ramas uimit de noua tendinta, sau mai bine zis noul drum pe care ne indeamna Kevin Nash sa mergem ingeanta-carryall-scope-range DVD-ul de prezentare pentru anul 2013. Pana acum cand vorbeam de pescuit la crap, vorbeam despre alegerea unui loc, nadirea si ademenirea crapului pe patul de nada. Niciodata nu m-am gandit ca intr-o partida daca nu am rezultate sa incerc sa caut eu crapul si eventual sa imi schimb locul.

Daca incepem sa ne gandim si la varianta de a pescui pe mai multe locuri atunci neaparat trebuie ca la o partida de pescuit “sa nu ne mutam pe balta” (asa cum zic vecinii mei cand plec la pescuit datorita bagajului mare pe care il am). Trebuie sa avem cat mai putin bagaj si cat mai compact –  asta am inteles eu ca  inseamna “Nash Scope Range“.

Produsele nash din categoria Scope Range sunt:

Landing net – minciog cu coada telescopica; inchis are 111 cm iar deschis ajunge la 207 cm

Rods – lansete de dimesiuni 2,7 – 3 m echipate cu inele SS304, ultrausoare. Terry Edmonds a reusit sa arunce 155 metri cu lansetele de 2,7. Lanseta de 2,7 metri stransa ajunge la 1,1 metri iar cea de 3m la 1.27 metri.

Scope 1 rod skin  – husa pentru o singura lanseta scope range (de 2,7 sau de 3 metri).

Scope 2 rod skin – husa pentru doua lansete scope range (de 2,7 sau de 3 metri).

Rod carryall (2,7 sau 3 metri) – geanta in care incap: 3 lansete scope range (se prind cu scai pentru a nu se misca sau lovi in timpul transportului), doua compartimente spatioase (pentru imbracaminte, nada, momeli…etc), un buzunar frontal cu fermoar (pentru buzzbari, picheti, senzori..etc). Pentru lansete de 2,7 dimensiunile sunt 116cm (L) x 32cm (l) x 35cm (A), iar pentru cele de 3: 134cm (L) x 32cm (l) x 35cm (A).

 

 

Toate  produsele din aceasta categorie le gasiti aici.

2 responses to “Nash Scope Range”

 1. William Joyce says:

  Salutare,

  Am urmarit cu foarte mare interes DVD -ul de la Nash, inca de cand a aparut pe Youtube.
  Indiferent cat sunt eu de fan Nash, nu cred ca viitorul va fi in aceasta gama Scope; cel putin nu la noi.
  Ca sa aibe succes ar insemna sa avem multe lacuri salbatice sau lacuri unde se pescuieste putin, sa ai unde sa te muti, si sa iti permita si regulamentul baltii. Si peste asta ar trebui ca toate lacurile sa fie inguste ca sa poti sa ajungi cu aceste lansete scurte.
  Daca nu ma insel carpfishingul de al astfel de lansete a plecat, scurte de 2.7 3 m; si tot progresul asta a fost pentru a castiga distanta, pentru a manavra mai usor pestele…sau cum am auzit pe cineva spunand ” sa ajungi in sifrageria crapului”.
  Din pacate ce vad eu la Nsh pentru 2013 e ca se indeparteaza de piata de carfishing de pe continent si se specializeaza mai mult pe piata proprie, UK, si mai mult pe un anumit still de pescuit stalking.

  Pescuitul al crap nu insemna a prinde mereu, ci mai degraba a te pune in situatii dificilce sau chiar imposibile si sa gasesti solutia, a prinde intr-un loc in care nu prinde nimeni e mai multumitor decat sa prinzi unde prinde toate lumea. Cel putin pentru mine asa e.
  Orice pescar care pesuieste pe un loc bun si prinde nu e meritul lui…ci al locului.

  Toate cele bune si fum in frane.

  Will

 2. StefanM says:

  provocarea e sa prinzi peste acolo unde altii nu prind.

  Anul acesta cred ca accept provocarea asta (la cate lacuri fara peste avem) 🙂