www.Autodoc24.ro

08/05/2012

Lansete Free Spirit la un pret accesibil

Postat in: Echipament pescuit — StefanM @ 22:18

Tags: , ,

Vara trecuta cand m-am hotarat sa imi cumpar lansete pentru concursuri am fost pus in situatia de a alege din sutele de modele ceva care sa mi se potriveasca. Eu foloseam inainte Prologic Tournament Crap 3,9m, 3,5 Lbs – niste lansete superbe dar care nu sunt facute pentru aruncari la distanta (are 7 inele si inelul de plecare este destul de aproape de mandrina si este de 40). Asa am inceput sa testez diferite modele: Free Spirit Hi-S 200, Century Full Metal Jaket (FMJ), Century Fat Boy Slim, Century New Generation + (NG+)…etc

Dupa aproximativ 2 luni de teste am ales Free Spirit Hi-Sive 3.90m inel de plecare 50mm

Cautand noutatile celor de la  Free Spirit am vazut ca acum au scos pe piata si lansete la preturi foarte accesibile: Free Spirit Carp Tamer X-Wrap. Pretul acestora este cuprins intre 500 lei si 700 lei.

 

Free Spirit Carp Tamer X-Wrap sunt subtiri, usoare si bine echilibrate; sunt construite din fibre de carbon cu ranforsari in X pe toata lungimea; vin echipate cu mandrina Fuji DPS si inele S-LiteT. Cu toate ca pretul este mic (in comparatie cu celelate modele) s-au pastrat standardele de calitate ale firmei  Free Spirit.

 

 

Comments are closed.