27/11/2012

Imbracaminte pescuit Nash Zero Tolerance Second Skin – review

Postat in: Review echipament pescuit — StefanM @ 07:20

Tags: , ,

Data:27.11.2012
Tip echipament: Imbracaminte pescuit
Fabricant: Nash Tackle

Specificatii imbracaminte pescuit Nash Zero Tolerance Second Skin

Face parte din gama Zero Tolerance
Este fabticat din material supraelastic care retine caldura si absoarbe transpiratia
Se poate purta direct pe piele, este foarte calduros
Se muleaza pe corp si este foarte confortabil
Se compune din doua piese: pantaloni si bluza
Disponibil in 5 marimi ( Medium, Large, XL, XXL, XXXL)


Pret: 180.00 Lei
Link producator: Nash Tackle
Link magazin online pescuit din Romania: bigfish.ro

Introducere:

Costumul Nash Zero Tolerance Second Skin este fabricat din microfibre care il fac foarte moale, suplu, usor si confortabil de ceea il putem aseamana cu a doua piele (Second Skin).

Costumul se poarta direct pe piele pentru ca retine caldura si absoarbe transpiratia.

Test Carpodrom.ro

Cand am vauzt prima data acest costum la un concurs in luna noiembrie m-a bufnit rasul si am inceput sa il iau la misto pe cel care il purta. Dupa ce am facut frigul la alte doua concursuri am decis sa imi caut ceva de calitate pentru partidele desfasurate primavara devreme si toamna tarziu.

Nu am cautat pe internet, pur si simplu am fost la magazin si vanzatorul mi-a recomandat Nash Second Skin. Din acel moment indiferent de anotimp eu am acest costum la mine. Chiar si in noptile de vara cand temperatura este destul de ridicata eu il port deoarece ma apara de tantari si pentru ca pielea respira confortul este maxim.

Cand temperaturile sunt scazute folosesc acest costum peste care imbrac haine prin care nu trece vantul (o salopeta care sa imi acopere spatele si un fleece)

Ca si bila gri (nu pot spune ca este bila neagra) este faptul ca daca bate vantul si ai doar acest costum senzatia este ca atunci cand nu ai avea nimic pe tine.

Concluzie: o investitie buna mai ales pentru cei care merg la pescuit si dupa ce temperaturile scad sub 10 grade dar nu numai (asa cum am spus mai sus este foarte confortabil si este excelent pentru noptile racoroase de vara).

3 responses to “Imbracaminte pescuit Nash Zero Tolerance Second Skin – review”

  1. StefanM says:

    Eu am aproape toata gama Nash Zero Tolerance. Din ce am observat si din discutii cu prieteni de ai mei pot spune ca second skin este mai buna decat cea de la trakker.

  2. daniel says:

    multumesc 😉