05/11/2012

Echipa Green Lake pe podium la Cupa Iernii

Postat in: Competitii,Concursuri — StefanM @ 10:24

Tags: , , , , ,

La Cupa Iernii editia a 5-a  din 2011 echipa din care am facut si eu parte a reusit sa ocupe treapta a treia a podiumului, deci stiu foarte bine ce inseamna sa participi la acest concurs. De aceea felicit echipa Green Lake: Ionescu Marian, Gerogescu Nicu si Pate Florin pentru performata de a ocupa treapat a doua a podiumului de la edita a 6-a a concursului Cupa Iernii.

Merita felicitati toti concurentii pentru participare, conditiile sunt foarte dificile mai ales din cauza temperaturilor scazute dar si datorita nivelului competitiei, toti fiind pescari cu valoare si cu multa experienta in spate.

Si ca sa nu credeti ca sunt doar vorbe in vant, sa va spun cateva statistici de la acest concurs: s-au prins 1728 de pesti, greutatea totala a fost 9163.21 Kg, media pestilor 5,3Kg.  In prima mansa (adica 22 ore) in sectorul A echipa de pe primul loc a prins 487,83 Kg (83 pesti)  iar echipa de pe locul 2 a prins 411,13 Kg  (72 pesti).

Felicitari echipei castigatoare Clinci Cosmin, Drobota Remus, Marian Gheorghe si asteptam revansa in primavara.

Concursul Cupa Iernii a fost ultimul din acest an competitional, cu alte cuvinte de acum doar iarna mai poate veni. Noi, pescarii vom astepta cu nerabdare primavara si implicit primul concurs din anul competitional 2013 – Cupa Primaverii de pe Moara Vlasiei 2.

Poza luata de pe Crapmania

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.