22/10/2012

Delkim Black Box Storage Case review

Postat in: Review echipament pescuit,Testare echipament — StefanM @ 11:41

Tags: , , , , ,

Data: 22.10.2012
Tip echipament: accesorii senzori
Fabricant: Delkim

 

Specificatii Delkim Black Box Storage Case:

Carcasa rigida acoperita cu material textil
Interior din burete, prevazut cu compartimente speciale pentru senzori si statie
4 compartimente pentru senzori si unul pentru statie
Capacul este prevazut cu un buzunar pentru accesoriile senzorilor
Finisajele fine si logo-ul Delkim ii ofera un impact vizual deosebit

 

Pret: 140.00 Lei
Link producator: Delkim Ltd

Link magazin online pescuit din Romania: bigfish.ro

 

Introducere:

Delkim Black Box Storage Case este o cutie (geanta) conceputa special pentru depozitarea in conditii de siguranta si transportul produselor Delkim. Este ideala pentru cei care utilizeaza sistemul de prindere rapida D-Lok, hangerele NiteLite Pro si suportul pentru hangere Duo Carb pentru ca si acestea se pot depozita / transporta in conditii de siguranta in buzunarul de pe capacul cutiei (gentutei). In cutie se pot depozita maxim 4 senzori si o statie chiar si in carcasa de silicon in care sunt achizitionati seonzorii si statia.

 

 

Test Carpodrom.ro
Senzorii delkim se achizitioneaza in carcase de protectie din silicon si sunt destul de incomd de transportat de aceea pentru detinatorii senzorilor ideea producatorului de a produce o gentuta pentru transport a fost o veste foarte buna. Cutia este rigida dar asta nu influenteaza cu nimic designul estetic al acesteia.
In momentul in care am achizitionat Delkim Black Box Storage Case am renuntat sa mai folosesc carcasele de silicon ale sezorilor, dar cand m-am documentat pentru acest review  am vazut ca au loc in cutie si cu carcasele de silicon (eu tineam doar statia in carcasa).
In buzunarul de pe capacul cutiei imi pastrez cele 6 hanghere NiteLite Pro, 6 Dou Carb-uri, suruburile din plastic, greutatile pentru hangere. Inainte aveam o cutie in care tineam swingerele si una penteu sezori.

Un mare minus pentru aceasta cutie il consider limitarea la doar 4 senzori si o statie – stiu ca marea majoritate a pescarilor folosesc doar patru senzori (pentru bateria de 4 lansete), dar senzorii delkim se gasesc in 6 variante de culori si de asemenea pe statie sunt 6 culori diferite. Normal ar fi ca din moment ce sistemul statie/senzori  este complet cu 6+1 si cutia de transport sa fie la fel (6 senzori si o statie).

Pentru cei care detin deja senzorii delkim recomand aceasta cutie (geanta) pentru ca la transport ii stim in siguranta si pentru ca reduce din volumul bagajului.

 

Galerie Foto:

 

 

 

Comments are closed.