www.Autodoc24.ro

07/11/2012

Cupa Iernii – vinerea neagra

Postat in: Competitii,Concursuri — StefanM @ 10:47

Tags: , , ,

…………Vinerea Neagra…………

by Iulian Petre (4carp.ro)

 

Dupa multe pregatiri si strategii elaborate cu mult timp in urma, iata ca ne indreptam spre Moara Vlasiei la ultimul concurs important din acest an . Stiam ca orice greseala ne poate fi fatala dar cel mai frica imi era sa nu trag vreo gherla de stand unde nu avem nici o sansa. La prima extragere trag un loc bunicel pe sectorul C, exact sectorul unde imi era cel mai frica. Stiind ca se puncteaza calitate /cantitate am pescuit alaturi de colegii mei de echipa inteligent si ne-am concentrat exact unde toti nu dadeau importanta si anume la calitate. Am pescuit din prima dupa pesti de talie mare si la final cu totul ca am avut cantitate mica, media pestilor a fost mare si am terminat pe locul doi pe sector datorita locului unu la calitate. :ymhug:


Strangem linistiti si cu sanse bune mai departe, cand inainte de extragere primesc un telefon de acasa de unde aflu ca este garda la mine la chiosc si protectia consumatorului venita cu dedicatie, parca mi-a cazut ceva in cap cand am auzit #-o . In momentul ala am inchis telefonul cu gandul ca mi-a stricat pescuitul cu asa veste si mai bine inchideam telefonul de la inceput. Nu am mai zis nimic colegilor de echipa si m-am dus sa extrag standul. Inevitabilul s-a produs ca am tras o gherla de loc care ne-a ingropat. Am reusit performanta sa iesit pe ultimul loc pe sectorul A si pentru noi s-a terminat concursul. Cu unsprezece puncte nu mai aveam nici o sansa. Pontonul doi a fost groparul tuturor echipelor care au pescuit acolo. Vinerea a fost o zi cu ghinion care nu o s-o uit prea curand X(.

La ultima extragere pe sectorul b am extras un stand bun unde puteam scoate un loc unu dar nu mai avea rost sa mai ne agitam degeaba asa ca am pescuit dupa pesti mari si noaptea ne-am odihnit dupa cateva spritzuri. Daca nu ingropam echipa cu acel blestemat stand aveam sanse reale sa castigam chiar si locul unu la final dar ……

A fost o placere sa pescuiesc alaturi de Pompy si Mihai Aldea, impreuna am format o echipa buna dar din pacate eu i-am ingropat cu acel stand extras.

Multumesc colegilor de echipa si sper sa ma ierte ca i-am ingropat cu acel stand extras si pescuitul s-a terminat dupa numai 36 ore.

Felicitari tuturor echipelor :gl2 si castigatorii locului doi Florin Pate, Ionescu Marian, Nicolae Georgescu :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:.

Cu un loc unu la cupa primaverii si un loc doi la cupa iernii, balta Moara Vlasiei 2 este o balta aflata sub dominatia Green Lake si o sa mai fie sub dominatia verde in anul care vine sau cel putin asa sper ;) ;).

De acum incolo pontonului doi de la MV2 o sa-i zic gaura neagra.

Asa arata statistica de la acest concurs:

maty/dan stoica …= 50 kg ……. loc 7 sector.
mitranescu………..=44 kg ………….loc 9 pe sector.
eu/pompi/mihai…….=76 kg …..loc 9 pe sector.

ps: locul noua este ultimul X(

Pontonul doi este bun dar nu atunci cand apa curge foarte tare si peste gratarul de preaplin se formeaza ca o cascada. Zona de pescuit buna este de la cativa metrii de ponton pana in maxim o suta de metrii. Peste suta de metrii este fundul foarte namolos. Acum pe zona de pescuit era curent foarte tare din cauza debitului foarte mare care venea din aval si era ca un rau. Crapii au refuzat politicos sa se hraneasca pe acest curent mare si tot ce nadeam noi se ducea la vale peste preaplin si pe deversor. Daca se oprea apa sunt sigur ca prindeam binisor dar asa nu am avut nici o sansa. Am pescuit la diferite distante pe namol si in curent pe fund tare dar nu a intrat nimic. Zona de pescuit data a fost spre stanga si acolo era tubul in care intra apa in calugar, ne-a comfirmat si paznicul.

In primavara la Senior Cupconcurs pe acest ponton s-a facut macel dar au fost alte conditii.

Poza luata de pe Crapmania

Comments are closed.