07/05/2012

Crapmania – Concluzii

Postat in: Competitii — StefanM @ 23:50

Tags: , ,

Am intarziat ceva vreme sa postez concluziile la acest concurs deoarece nu stiam ce sa scriu. M-am tot gandit in ultimile 3 zile daca am gresit ceva: nada, tactica, abordare concurs dar nu am gasit nicaieri nici o problema.IMG_3085.JPG

Am optat pentru doua paturi de nada: un pat de nada din seminte (seminte de culori si dimensiuni diferite legate cu benzar si mamaliga facuta din spartura de porumb si malai) si un pat de boiliesuri. In prima zi pana sa pregatesc nada am reusit sa prind un crap de 12Kg la bile, dupa ce am nadit nu am avut decat o singura trasatura dupa 12 ore (pe patul de seminte) si am scos un somn de aproximativ 13-15 Kg. Oricum de cand ne-am instalat pe stand am vazut activitate foarte mare a somnilor pe directiile noastre de pescuit.

Daca nada ar fi avut o problema ar fi trebuit ca eu sa nu prind dar vecinii mei de stand sa prinda, dar cam nimeni nu a prins peste. Pe toata durata concursului noi am prins 3 pesti (2 crapi si un ten) vecinii din stanga au prins 2 crapi si ceilalti si mai in stanga au prins 5 crapi (standul acesta a facut parte din sectorul A – noi am fost in sectorul B).

Nu imi  dau seama ce nu a functionat la acest concurs – poate somnul aflat pe patul nostru de nada, poate faptul ca pestele a inceput sa depuna icre si a stat numai in zonele cu stuf/plaur..

 

Comments are closed.