www.Autodoc24.ro

12/12/2012

Concursuri de pescuit nonprofit

Postat in: Competitii — StefanM @ 11:26

Tags: , ,

Dupa ce am scris despre ce tin eu cont atunci cand aleg sa particip la un concurs, am vazut in comentariile de pe forum si de peIMG_2312.JPG Facebook ca mai  trebuie sa mai lamuresc cateva lucruri.

Oricine poate organiza concursuri dupa regulile pe care le vrea si cu taxa care o vrea. De asemenea si procentul alocat premiilor este la aprecierea organizatorului. Fiind o economie de piata fiecare isi alege concursurile in functie de anumiti factori si astfel un organizator poate avea succes chiar daca nu toti banii merg la cheltuieli+premii.

In ultimii ani au inceput sa se organizeze concursuri unde organizatorul nu ia nici un ban, asa numitele concursuri nonprofit. Eu cred ca stiu ce inseamna sa organizezi un concurs, stiu ca au fost cazuri in care organizatorii acestor concursuri au mai venit cu bani de acasa pentru a acoperi toate cheltuielile si pentru ca doresc sa isi pastreze cuvantul dat (ii felicit pe aceasta cale).

Acestor organizatori doresc sa le spun un singur lucru: este important pentru mine ca premiile sa fie cat mai mari dar acesta nu este singurul criteriu de a alege un concurs. Eu doresc sa am arbitri in care sa am incredere sau de care sa fi auzit si sa stiu ca nu incearca sa faca smecherii, doresc sa fiu mai tot timpul la curent cu ce se intampla pe balta (clasamentele sa le aflu cat mai rapid). Eu zic ca este posibil acest lucru, chiar si daca se mai taie putin din premii si sa platesc oameni care sa se ocupe de asa ceva.

Cand anunti un concurs nonprofit, organizatorul trebuie sa stie ca pescarii de competitie au idee cat costa inchirierea unei balti si stiu sa faca si adunari si scaderi. Deci daca e anuntat nonprofit, atunci asa sa fie.

 

 

One response to “Concursuri de pescuit nonprofit”

  1. Roland says:

    Corect,asa e. Eu sunt unul dintre acei organizatori.