www.Autodoc24.ro

17/06/2012

CN2012 – Concluzii

Postat in: Campionatul Mondial de pescuit la Crap,CN2012 — StefanM @ 13:35

Tags: , , ,

Discutia mea cu un utilizator de pe forumul Crapmania legat de sistemul de punctare si alcatuire a clasamentului.

Utilizator:
mi se pare corect pana acum .vreau sa vad ce se discuta in cazul in care pelicanul prinde grila carping si invers si carping realizeaza punctaj bun.cred ca atunci e clar cine merita sa mearga la mondiale


Eu nu contest valoarea lotului Carping, chiar ii felicit pentru rezultat.
Eu spun ca pentru “joaca CN 2012” nu este bine sistemul de punctaj. O parte din loturi vor renunta acum si e posibil ca etapa 3 sa nu se tina daca nici un lot nu va mai avea sansa.

Cum vrei sa evolueze pescuitul la crap, cum vrei sa vina sponsorii daca se anunta 3 etapa si de fapt sunt doar 2; sau chiar daca se va tine si etapa 3 nu va mai prezenta nici un interes pentru spectatori ( e ca si cum te-ai uita la un meci de fotbal in reluare si ai sti rezultatul). Daca pierdem si sposorii care sunt acum…asa putini cum sunt…

Toti vom avea de pierdut daca nu se va aschimba acest sistem de punctaj.

Utilizator:
asa este dar cred ca toate echipele din respect ptr ceilalti si ptr organizatori ar trebui sa participe fara sa faca figuratie si la celelalte doua etape.si uite iti dau alt scenariu daca prinde greenlake grila carping si carpingul grila planet iasi sau pelicanul se relanseaza campionatul?
face si greenlake 1-1-1 si sa vedem daca poate face carpingul pe grila pelicanul 16-17 p

Lasand la o parte loturile si pe cei implicati – eu vorbesc de “spectacolul CN 2012” (la fel ca spectacolul “Liga Campionilor”).
Ce sponsor va dori sa se implice in conditiile astea: sunt 3 etape din care doar una are specatori ? Sponsorii vin ca sa fie vazuti de specatori nu de organizatori si de echipele participante.

Comments are closed.