04/02/2013

Carpbook – Facebook-ul pescarilor

Postat in: Bantuind pe net — StefanM @ 10:04

Tags: , ,

Daca nu ati auzit inca de Carpbook sa stiti ca aceasta este un site de socializare pentru pescari (nu cred ca verifica nimeni daca esti CARPBOOKpescar sau nu, dar daca nu esti pescar nu prea ai ce sa faci pe site… poate doar spam). Site-ul are o inerfata prietenoasa si intuitiva, dar daca nu iti faci “prieteni” nu vei intelege nimic din el.

Cel mai mult imi place la acest site faptul ca daca introduci datele corect (si aici ma refer la partidele de pescuit) iti genereaza tot felul de statistici (număr partide de pescuit, timp petrecut pe malul bălţii, durata celei mai lungi partide, durata celei mai scurte partide, durata medie a unei partide).

O prezentare mai buna este aceasta:

 

Si acum sa trec la ce nu imi place:

– cea mai mare greseala este faptul ca site-ul nu functioneaza pe domeniul sau (www.carpbook.ro) ci pe domeniul crapmania.ro (este integrat in platforma www.crapmania.ro).

– nu are functie de blocare utilizator – stiu ca este o comunitate restransa dar chiar si asa vei avea nevoie de aceasta functie ca incet, incet vor aparea si “robotei” si conturile spam.

– imaginea de profil (nu stiu unde era ascunsa dar azi am gasit-o in setari) – nu poti selecta din pozele pe care le-ai pus deja pe site.

Totusi eu le urez “viata lunga si utilizatori multi” pentru ca este o idee buna.

PS: sa nu uitati ca daca un site nu se sustine singur din punct de vedere financiar (ca sa nu mai zic de profit – ca nimanui nu ii place sa munceasca gratis) nu merita sa il tii.

 

 

Comments are closed.