25/09/2011

Boiliesmania – 26-30 Septembrie 2011 – Tancabesti

Postat in: Competitii — admin @ 11:10

Tags: ,

Astazi fac ultimile pregatiri pentru concurs: scoatere din trusa a borcanele cu borumb (natural sau atificial), verificare boilesuri (daca sunt suficient de uscate), verificare fire si forace…etc.

Regulamentul este foarte strict:

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie, porumbul sau pastele. Este permis doar boiliesul, tare, solubil si pop-up , atat la carlig cat si la nadit.Marimea maxima a bilelor este de 30 mm.Boiliesurile tari sau solubile trebuie sa aiba crusta. Nu se accepta bulgari din pastura, de forma rotunda, lasati la uscat 24 de ore ! ATENTIE !(ELIMINARE)

3. Se pescuieste doar cu plumb.Este interzis arcul naditor si feederul. (ELIMINARE)
4. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
5.Nadirea grea este interzisa, se va nadi doar cu cobra.(ELIMINARE)
6.Saculetii solubili sunt interzisi. Se poate folosi banda solubila.(ELIMINARE)
7. Nu este voie cu pasta solubila (nici pe bile, nici pe plumb). (ELIMINARE)
8. Nu e voie in masina/rulota/cort/stand cu amestecuri de seminte, saculeti solubili cu seminte, saculeti solubili cu bile, pasta de bile .( ELIMINARE)

Tactica este foarte bine pusa la punct, bilele pe cere le voi folosi au deja 2 podiumuri pe Tancabesti, norocul pentru tragerea la sorti este “la purtator” (sper ), aparatul foto are acumulatorul full deci sunt pregatit.

IMG_0399.JPG

La acest concurs se puncteaza doar cei mai mari 7 pesti. Se premiaza primele 3 locuri si zilnic cel mai mare peste (pestele premiat “captura zilei” nu va mai intra in clasamentul cu cei mai mare 7 pesti). Am uitat sa spun ca sunt 32 de echipe inscrise la acest concurs, balta este impartia in 2 sectoare valorice si fiecare echipa va pescui 44 ore pe fiecare sector.

Fir intins tuturor participantilor si cel mai bun sa castige.

 

Comments are closed.