09/07/2013

Asteptam ofertele!!!

Postat in: Pescuit sportiv la crap — StefanM @ 10:10

Tags: , , , , ,

Am urmarit cu interes lupta (pentru banii pescarilor – zic eu) dintre AGVPS si FRPS. Au curs zeci de posturi pe forumurile de pescuit-sportiv-2013specialitate, emisiuni TV si de radio, fiecare parte incercand sa traga de partea sa pescarii de competitie,  fara de care pescuitul sportiv nu ar exista.

Cred ca dupa atat de mult timp in care totul s-a facut pe banii pescarilor trebuie sa se schimbe acest lucru, cei care vor sa “conduca” trebuie sa inteleaga ca asta este singura cale prin care pot atrage pescarii – pescuitul de competitie (aici ma refer la CN/CM) fara nici un cost din partea pescarilor.

Nu contest ca in ultimii ani au fost pescari “necotizanti” dar acest lucru s-a intamplat pentru ca in spatele clubului s-a aflat un producator de nada (nu prea ii pot numi sponsori pentru ca fiecare producator de nada are cate un club de pescuit).

Aseara, la emisiunea de pe radioul.ro invitatul Bogdan Dragan a fost luat la intrebari ca de ce a discutat de “Fane de la Alba”, ca poate datorita prietenie cu Andrei Vladeanu este interesat de Federatie? Mai oameni buni, nu e normal (de altfel asa a spus si Bodgan) sa ne interesam de pescuitul sportiv, sa vedem ce se intampla, sa vedem care sunt “ofertele” si dupa aceea sa alegem? Nu toti ne-am nascut lideri, poate unii doresc doar sa pescuiasca in regim de competitie si atat, dar acest lucru sa nu ii faca cotizanti,  sponsori pentru Stefan Popescu/Andrei Vladeanu/ Federatie/AGVPS.

Stiti ca nu vorbesc prostii legat de sponsori/cotizanti – vedeti incasarile de anul trecut de peste 24.000 Euro de la Campionatul Mondial de la Corbu; vedeti incasrile de 16.500 euro de anul acesta de la Campionatul National de Pescuit Sportiv  de Pescuit Sportiv al AGVPS.

In momentul acesta eu cred ca o sa apara ofertele pentru pescarii de competitie, ma astept la acest lucru stiind “diplomatia” de care da dovada Andrei Vladeanu, “transferul” sau la Federatie facandu-l pe Stefan Popescu sa inceteze cu amenintarile la adresa pescarilor.

Si daca aveti chef de lectura, mai jos este “mutarea” AGVPS.

 

 

 

Comments are closed.